Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La programació Viu l’estiu 2019 porta activitats per a tots els públics

La programació d’activitats estiuenques de la Llagosta, Viu l’estiu 2019, ja s’ha posat en marxa. La major part de les propostes es realitzaran al llarg del mes de juliol. La programació s’allargarà fins a principis de setembre.

Els infants podran gaudir de diversos actes, molts d’ells a la Biblioteca. El dimecres 3 de juliol es projectarà la pel·lícula Coco i el 24 es podrà veure Hotel Transilvania 3. La Biblioteca també organitzarà dos tallers infantils, els dies 10 i 17 de juliol. Els dijous 4, 11 i 18, el Parc Popular acollirà les sessions d’Esports Alternatius al Carrer, organitzades pel Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure.

En esports, cal destacar també el Torneig de Futbol Sala de base, que se celebra al Pavelló Antonio García Robledo fins al 5 de juliol; les 7es 24 hores de Futbol Sala Torneig Mecman, que portarà a a terme el Fúbol Sala Unión Llagostense el 29 i 30 de juny, i el 1er Torneig femení de 3×3 de futbol sala, que organitzarà el Club Deportivo la Concòrdia el dia 29 de juny. El dia 12 de juliol, se celebrarà el Torneig d’Handbol Nocturn organitzat pel Vallag amb el nom de Vallag Rockhandbol.

Altres activitats que es realitzaran seran el 5è Saltats Colour Festival, que oferirà la colla dels Saltats aquest dissabte a la plaça de la Sardana; el Taller d’anglès per a viatgers, que es farà durant els dijous del mes de juliol a la Biblioteca; les tres sessions del Cinema a la Fresca al Parc Popular, amb Los Increibles 2, el dia 6 de juliol, Campeones, el dia 20, i Los Vengadores: Infinity War, el dia 27. El 13 de juliol es desenvoluparà el 14è certamen de guitarra La Guitarra i el pueblo, a càrrec de La Flamenca, Unión Musical.

Durant el mes de juliol es desenvoluparan cinc activitats permanents. A la Biblioteca hi haurà tres exposicions, una sobre la Guerra Civil i la memòria històrica, a través de treballs d’alumnes de l’Institut Marina; una altra sobre dissenys de vehicles i la tercera sobre guies de viatges. Al Servei d’Informació Juvenil es pot trobar fins al 18 de juliol la Mostra de Turisme. Per últim, de l’1 al 26 de juliol de dilluns a divendres, de 18 a 21.30 h, estaran oberts els patis de les escoles Les Planes i Joan Maragall.

Una altra de les propostes de la programació del Viu l’estiu 2019 és la dels casals i campus. Dos d’ells ja estan en marxa, com són el Campus d’estiu del Complex Esportiu Municipal El Turó i el Campus de futbol del Club Esportiu la Llagosta. També s’han iniciat els cursos de natació intensius. Del 26 d’agost al 6 de setembre tindran lloc un nou Campus d’estiu del CEM El Turó i el Casal Multiesportiu del Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure.

Publicitat

Publicitat