El Joventut Handbol presenta dos equips masculins a la Granollers Cup 2019

0
86

El Joventut Handbol la Llagosta participarà a la Granollers Cup amb l’infantil i el cadet masculí. La competició d’handbol base tindrà lloc del 26 al 30 de juny a Granollers i està organitzada pel BM Granollers.

L’infantil masculí està al grup H i debutarà el dimecres 27 de juny contra el Hapoel Rishon d’Israel. També jugarà a la fase de grups contra el conjunt Ordizia Eskubalona, del País Basc; BM Elda, de la Comunitat Valenciana; i el Vilamajor i Sant Andreu, de Catalunya.

El cadet masculí està al grup G i jugarà el primer partit el dimecres 27 de juny contra l’Anaitasuna, del País Basc. La fase de grups també està formada per l’Arstad, de Noruega; l’Hispanitas BM Petrer, de la Comunitat Valenciana; i l’Esparreguera, Vilamajor i BM Granollers, de Catalunya.

Publicitat