La Concòrdia renova Dani Mosteiro i reforça el cos tècnic amb la tornada d’Iván Beas

0
84

El CD la Concòrdia ha renovat l’entrenador Dani Mosteiro per a la propera temporada i ha reforçat el cos tècnic amb la incorporació d’Iván Beas com a segon entrenador. La direcció esportiva de l’entitat llagostenca ja treballa en la planificació de la temporada 2019-2020 després de superar amb èxit el curs 2018-2019.

Una de les primeres tasques de la directiva del CD la Concòrdia ha estat a la banqueta. Dani Mosteiro seguirà com a primer entrenador i complirà la seva segona temporada a la Llagosta. La direcció esportiva també ha renovat l’assistent Sergi Barceló i ha incorporat Iván Beas, que serà el segon entrenador i compaginarà la tasca amb la coordinació. Beas havia dirigit l’equip llagostenc la temporada 2016-2017 a la Segona Divisió espanyola i va ser el segon entrenador el curs 2017-2018.

Iván Beas, donant instruccions durant la temporada 2016-2017 a la plantilla del CD la Concòrdia.

Pel que fa a la plantilla, ara per ara continuen Paula Jiménez, Clàudia Oviedo, Sonia Blanco i Paula Pérez. La direcció esportiva se centra en la incorporació d’unes quatre o cinc jugadores, perquè han estat baixa Jessica Cobos i Sònia Ancosta per decisió personal. A més, s’han retirat Iris Gutiérrez, Alba Laguna, Ainoa Romero, Anna Domingo i Cristina Ancosta. Tot i que la marxa d’Iris Gutiérrez no serà del tot perquè seguirà fent la tasca de directora esportiva i membre de la junta directiva.

Publicitat