Dimecres, 24 abril 2024
6.7 C

Sonia Bocanegra guanya el Campionat de Catalunya de Clubs d’atletisme femení màster

Sonia Bocanegra ha guanyat el Campionat de Catalunya de Clubs d’atletisme femení màster amb el Barcelona Atletisme. El campionat va tenir lloc diumenge a Castellar del Vallès.

L’atleta llagostenca va participar al català veterà a la prova del relleu del 4×100 metres llisos, assolint el primer lloc de la sèrie, per davant del Lluïsos Mataró i l’Avinent Manresa. A la classificació final del Campionat de Catalunya femení, el Barcelona Atletisme va ser el club que més punts va assolir amb 51, seguit del Manresa, amb 42, i del Granollers, amb 34.

El proper repte atlètic de la llagostenca serà el Campionat d’Espanya veterà, que tindrà lloc la propera setmana a la localitat valenciana de Sagunt.