Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Els dos equips del CB la Llagosta 2017 s’imposen al Torneig Vila de la Llagosta

Els conjunts cadet i júnior del Club Bàsquet la Llagosta 2017 van guanyar les seves respectives categories de la segona edició del Torneig de Bàsquet Vila de la Llagosta. L’entitat de la nostra localitat va organitzar el campionat dissabte al CEM El Turó amb la participació dels equips de l’Ametlla Blau, el CB Mollet i el CB Barberà.

En totes dues categories, el sistema de competició va ser de triangular. En cadet, el primer classificat va ser el CB la Llagosta 2017, seguit de l’Ametlla Blau i del CB Mollet; mentre que, en júnior, va imposar-se l’equip llagostenc, seguit del CB Mollet i el CB Barberà. “Estem molt contents perquè l’organització va ser un èxit, i a més, els nostres equips van ser els campions guanyant tots els seus partits”, admet la presidenta del CB la Llagosta 2017, María José García.

Al campionat va assistir el jugador del CB Barberà Lluís Soumah, que milita a la Lliga EBA, que és la quarta màxima categoria espanyola de bàsquet.

D’altra banda, fins dijous el CB la Llagosta 2017 segueix amb la jornada de portes obertes amb entrenaments gratuïts de cara la planificació dels equips per a la temporada 2019-2010. Les sessions tenen lloc en horari de tarda al CEM El Turó i al Pavelló Antonio García Robledo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies