Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Sis medalles per al Club Patí la Llagosta al Trofeu Primavera de Sant Fost

El Club Patí la Llagosta va guanyar sis medalles al Trofeu Primavera, que va organitzar el Club Patí Sant Fost el cap de setmana. De les sis medalles, tres són d’or, dues de plata i una de bronze.

Les medalles van arribar en la categoria iniciació B amb l’or de Nekane Jiménez; en iniciació pre A, plata d’Ariadna Calvo; en iniciació D major, or de Paula Crespo; i en iniciació D menors, or de Laia Carrera, plata de Lucia Vela i bronze d’Aina Ayuso. “Estem molt contents perquè hem assolit sis medalles en un torneig en el qual hi ha molt de nivell. A més, hi ha d’ltres patinadores que s’han quedat a les portes del podi. Això vol dir que seguim fent bona feina”, explica el president del Club Patí la Llagosta, Sergi Martínez.

En total van prendre part a la competició una vintena de membres del club llagostenc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies