Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

L’infantil de l’HC Vallag guanya la Copa Federació

L’infantil de l’HC Vallag s’ha proclamat campió de la Copa Federació després de guanyar la final contra el Molins de Rei per 23 a 16. Els llagostencs van disputar la final ahir diumenge a Sarrià de Ter. El Vallag va marxar al descans amb una avantatge de dos gols, 13 a 11, i a la represa va tornar a ser millor fins acabar amb set gols de diferència.

El conjunt de la nostra localitat va passar a la fase final de la Copa Federació després d’acabar al tercer lloc de la fase regular, amb un balanç de dues victòries i dues derrotes. La fase final es va disputar a partit únic i el Vallag va guanyar els quarts de final contra l’HC Laietà Argentona B (25-23) i la semifinal contra el Palautordera-Salicrú (33-30).

Publicitat

Publicitat

Més notícies