El FS Unión Llagostense va organitzar amb èxit la Final Four de la Copa Catalunya

0
75

El Fútbol Sala Unión Llagostense va organitzar amb èxit el cap de setmana, juntament amb la Federació Catalana de Futbol Sala, la Final Four de la Copa Catalunya de les categories infantil, juvenil territorial i sènior. La competició va tenir lloc al Pavelló Antonio García Robledo. El FS Unión Llagostense va decidir acollir la Final Four amb motiu de la celebració aquest any del seu desè aniversari.

En categoria infantil, el campió va ser l’Escola Futsal Grèvol, que es va imposar ahir a la final al FS Unión Llagostense per 5 a 4. La graderia es va omplir d’aficionats llagostencs que van animar en tot moment al conjunt local, entrenat per Adrián Muñido i Marc Navajas.

Els visitants van enviar una pilota al pal en la primera ocasió clara. El 0 a 1 el va marcar Antonio. Els visitants van empatar. Antonio va fer l’1 a 2 i el Grèvol va tornar a empatar.

A la segona part, el Grèvol es va avançar per primera vegada. Pol, amb dos gols, li va donar la volta al marcador. En el tram final, els visitants van sentenciar amb dues contres.

En categoria sènior, el campió va ser el Clot, que va derrotar el Teià B per 5 a 2, i, en juvenil territorial, el Futsal Dante, que es va imposar a la tanda de penals al Sallent.

Publicitat