La prèvia

0
73

HANDBOL
Esportiu Castelldefels – HC Vallag
L’HC Vallag ocupa el quart lloc de la fase final de la Tercera Catalana amb sis punts i el proper duel serà l’últim de la temporada 2018-2019. El Vallag visitarà el cap de setmana la pista de l’Esportiu Castelldefels, que és últim sense punts.

FUTBOL SALA
El Fútbol Sala Unión Llagostense organitzarà la Final a Quatre de la Copa Catalunya infantil, juvenil territorial i sènior aquest cap de setmana al Pavelló Municipal Antonio García Robledo. Les semifinals es disputaran dissabte, a partir de les dotze del migdia i les finals seran diumenge: a les 17 h, la categoria infantil; a les 18.15h, la juvenil territorial; i a les 19.30 h, la sènior.

BÀSQUET
El CB la Llagosta 2017 celebrarà dissabte la segona edició del Torneig Bàsquet Vila la Llagosta. El campionat masculí, amb un format de triangular, comptarà amb les categories cadet i júnior a partir de les nou del matí al CEM El Turó.

Publicitat