Dijous, 28 març 2024
19.3 C
La Llagosta

El ple de constitució del nou Ajuntament se celebrarà demà dissabte a les 11 hores

La sessió constitutiva del nou Ajuntament sorgit de les eleccions municipals del 26 de maig se celebrarà demà dissabte a partir de les 11 hores a la Sala de plens del Consistori llagostenc. Durant l’acte, prendran possessió del càrrec els nous regidors i després s’escollirà l’alcalde. Óscar Sierra serà reescollit, ja que el seu grup, el Partit dels Socialistes, tindrà majoria absoluta durant el proper mandat.

En el nou plenari de l’Ajuntament de la Llagosta hi haurà 13 regidors del PSC, Óscar Sierra, Conchi Jiménez, Fran Ruiz, Jordi Jiménez, Antonia Illescas, Mariano García, Antonio García Robledo, Marc Ruiz, Melania Beltrán, Judith Robles, Núria Guerrero, Raúl Valero i Isabel María Rodríguez; dos d’ERC, Xavier Cols i Cristina Segura; un de La Llagosta En Comú, Eva Miguel, i un de Ciutadans, Jorge Sabanza.

D’altra banda, ahir es va celebrar el darrer ple del mandat que ara acaba durant el qual es va aprovar l’esborrany de l’acta de la sessió del 30 de maig. Al ple no va assistir cap regidor d’ICV-EUiA, de Cs ni del PDeCAT.

Publicitat

Publicitat

Més notícies