El Poliesportiu Antonio García Robledo acollirà el cap de setmana la Final a Quatre de la Copa Catalunya infantil, juvenil i sènior de futbol sala

0
85

El Poliesportiu Municipal Antonio García Robledo acollirà la Final a Quatre de la Copa Catalunya infantil, juvenil territorial i sènior de futbol sala el proper cap de setmana. La competició està organitzada pel Fútbol Sala Unión Llagostense i la Federació Catalana de Futbol Sala.

Dissabte, tindran lloc les semifinals, a partit únic. En la categoria infantil hi ha un equip masculí del Fútbol Sala Unión Llagostense, que jugarà a les 13.15 h contra l’Alcalà Prat. L’altra semifinal serà a les 12 h entre Olímpic Argentona i Escola Futsal Grèvol. “És un orgull per a l’entitat llagostenca poder organitzar aquesta Final a Quatre. Esperem que el nostre representant pugui guanyar, tot i que sabem de la seva dificultat”, explica el president del FS Unión Llagostense, Javier Castañeda.

En categoria juvenil territorial, les semifinals seran a les 15 h, entre Dante i Tiana, i a les 16.15 h, entre Sallent i Montsant Sala 5; i en categoria sènior, les semifinals seran a les 17.30 h, entre Ripoll i Clot, i a les 19.15 h, entre Sansur i Teià B.

Les finals tindran lloc diumenge i estan previstes a les 17 h, la categoria infantil; a les 18.15 h, la juvenil territorial; i a les 19.30 h, la sènior.

Publicitat