Diumenge, 03 desembre 2023
10.4 C
La Llagosta

El CB la Llagosta 2017 celebrarà dissabte la segona edició del torneig cadet i júnior de bàsquet

El CB la Llagosta 2017 celebrarà dissabte la segona edició del Torneig de Bàsquet Vila la Llagosta. El campionat masculí, amb un format de triangular, comptarà amb les categories cadet i júnior a partir de les nou del matí al CEM El Turó.

Durant la jornada, el club llagostenc farà dos sortejos, amb un preu de dos euros per tiquet, d’una samarreta signada pels jugadors del primer equip del Barça i un sopar per a dues persones al Restaurant Sak. “Volem que sigui un torneig per als jugadors però també per als acompanyants dels nois. Per això tenim un servei de bar i farem una botifarrada a un preu de cinc euros”, explica la presidenta del Club Bàsquet la Llagosta 2017, María José García.

El club preveu fer el lliurament dels trofeus a les vuit del vespre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies