El Fútbol Sala Unión Llagostense celebrarà el Torneig de 24 hores el 29 i 30 de juny

0
56

El Fútbol Sala Unión Llagostense ha obert les inscripcions de la vuitena edició del Torneig de les 24 hores, que tindrà lloc el 29 i 30 de juny al Pavelló Municipal Antonio García Robledo. El campionat preveu un màxim de 16 equips i la data límit per inscriure’s és el 25 de juny.

El sistema de competició serà similar al d’altres edicions amb una primera fase de grups i una segona fase final amb eliminatòries fins a la final. Els premis del campionat seran 400 euros i una copa per al primer classificat; una copa per al subcampió; i trofeus per al màxim golejador i per a l’equip menys golejat.

El preu per inscripció és de 120 euros per equip i es pot fer la reserva de plaça al telèfon de contacte del president del FS Unión Llagostense, Javier Castañeda, (637.236.925).

Publicitat