El CD la Concòrdia obre el període d’inscripcions del Torneig femení aleví i infantil-cadet de futbol sala

0
90

El CD la Concòrdia ha obert el període d’inscripcions de la primera edició del Torneig femení aleví i infantil-cadet 3×3. El campionat se celebrarà el 29 de juny a la pista del CEM El Turó.

El torneig femení tindrà lloc des de les nou del matí fins a les dues del migdia, entre les categories aleví, de 10 a 12 anys, i infantil-cadet, de 12 a 16 anys. El preu per inscripció per jugadora és de 5 euros i inclourà un aigua per partit i un entrepà i refresc. Els equips hauran d’estar formats per un mínim de cinc jugadores. A més, es farà una botifarrada familiar.

Les inscripcions es poden formalitzar al CEM El Turó o trucant als telèfons de contacte 645.511.539 o 670.241.174.

D’altra banda, el club farà els propers dies unes jornades de portes obertes per a noies de 14 a 16 anys. L’objectiu d’aquesta iniciativa és crear un futbol sala de base femení de cara a la propera temporada 2019-2020.

Publicitat