Dimecres, 07 desembre 2022
13 C
La Llagosta

Carla Canalejas guanya la Copa Catalana absoluta amb l’Handbol Sant Vicenç

La llagostenca Carla Canalejas ha guanyat la Copa Catalana absoluta d’handbol amb el Sant Vicenç, que va imposar-se diumenge a la final contra el BM la Roca per 26 a 28. La fase final de la Copa Catalana va tenir lloc el cap de setmana a Torroella de Montgrí i el Sant Vicenç, amb la llagostenca, va guanyar a les semifinals contra les Franqueses, per 29 a 20.

Carla Canalejas ha tancat una temporada d’èxit compaginant la categoria juvenil amb el primer equip del Sant Vicenç, que milita a la Divisió d’Honor de Plata sent la segona màxima categoria estatal. “Estic molt contenta per haver pogut jugar a la segona màxima categoria estatal d’handbol femení i continuar amb el juvenil, que ens hem quedat a un pas de la fase final del Campionat d’Espanya”, explica Carla Canalejas.

El juvenil dl Sant Vicenç va quedar en el tercer lloc a Catalunya i va participar a la fase de sectors del Campionat d’Espanya. Pel que fa amb l’equip absolut, el Sant Vicenç va acabar la lliga al cinquè lloc del grup C i diumenge es va proclamar campiona de la Copa Catalana.

Publicitat

Publicitat