Álex Pacheco guanya el Campionat d’Espanya cadet de futbol americà i és escollit el jugador més valuós de la final

0
104

El llagostenc Álex Pacheco ha guanyat per segon cop el Campionat d’Espanya cadet de futbol americà i va ser escollit el jugador més valuós (MVP) de la final. L’estatal va tenir lloc a finals de maig i el Barberà Rookies va imposar-se contra el Pioners de l’Hospitalet, per 44 a 36.

A la final estatal, Pacheco va tenir una actuació destacada amb quatre passes de touchdown, aconseguint dos touchdown en cursa, sent una d’elles de 31 iardes, i fent una intercepció defensiva. “El partit es va decantar per petits detalls. La meva intercepció defensiva va possibilitar empatar l’electrònic i a les acaballes em vaig marcar una cursa de 31 iardes per guanyar el partit”, apunta Álex Pacheco, que explica que aquest és l’últim any de cadet: “el proper curs serè júnior i el meu objectiu seria anar a Anglaterra o Estats Units”.

La temporada ha estat d’èxit pèl jove llagostenc perquè a la lliga catalana es va proclamar subcampió. A més, ha compaginat la campanya cadet amb l’equip júnior, arribant a les semifinals de la competició catalana.

Publicitat