Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Quarta derrota de l’HC Vallag a la fase final de la Tercera Catalana

L’HC Vallag va perdre el cap de setmana el seu quart partit a la fase final de la Tercera Catalana contra el Sant Esteve de Palautordera per 29 a 35. El conjunt de la nostra localitat ja no s’hi jugava res, mentre que el conjunt dels Baix Montseny s’ha situat líder amb 15 punts i empatat amb el Sant Vicenç B, quan només falta una jornada per acabar el campionat.

El conjunt de la nostra localitat ocupa el quart lloc amb sis punts i el proper duel serà l’últim de la temporada 2018-2019. El Vallag visitarà el cap de setmana la pista de l’Esportiu Castelldefels, que és últim sense punts. Els sis conjunts que participen a la fase final de la Tercera Catalana ja van assolir a la fase regular l’ascens a la Segona Catalana.

Publicitat

Publicitat