El Viejas Glorias acaba al vuitè lloc del grup Sud de la Primera Divisió de veterans

0
84

El CD Viejas Glorias ha acabat la temporada al vuitè lloc del grup Sud de la Primera Divisió de la Federació de Veterans Vallès-Maresme. El conjunt de la nostra localitat es va quedar sense disputar l’última jornada perquè el Sistrells no va poder presentar una convocatòria de jugadors per jugar el duel. La Federació ha donat els tres punts del partit al Viejas Glorias i els llagostencs han acabat al vuitè lloc amb 52 punts.

El conjunt llagostenc ha acabat ja la temporada perquè plantilla i directiva han decidit que no disputaran la Copa, que també organitza la Federació de Veterans Vallès-Maresme. El club tancarà la campanya 2018-2019 amb una darrera trobada social el 29 de juny al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Publicitat