Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

El CE la Llagosta celebra amb èxit el setzè Torneig Joan Gelabert

El Club Esportiu la Llagosta va celebrar amb èxit la 16a edició del Torneig Joan Gelabert el cap de setmana. El torneig de futbol base va aplegar prop de mig miler de futbolistes entre les categories d’escola, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.

El Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert es va omplir amb una cinquantena d’equips del CE la Llagosta, Escola del Barça, el Masnou, Badalona, CN Terrassa, Sant Cugat, Fundació Júpiter, Sant Andreu, Cornellà, Escola Futbol Premier Barcelona, Mercantil, Cerdanyola Mataró, Jabac i Terrassa i Sabadell. Per banda de l’entitat amfitriona, van destacar el benjamí A i l’infantil, que van ser subcampions en perdre tots dos contra el Mercantil. “Estem molt contents del nivell dels nostres equips perquè hem competit amb uns clubs de molt nivell. Aconseguim dos segons llocs i uns quants tercers llocs, com ara el de l’aleví C, que va guanyar a la final de consolació contra el Júpiter”, admet satisfet el coordinador del CE la Llagosta, José Ángel Venero.

D’altra banda, el CE la Llagosta ha començat avui dilluns la jornada de portes obertes entre les categories de formació de futbol-7 i futbol-11 i un primer equip masculí. Fins al divendres de la propera setmana, el club llagostenc farà entrenaments al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a partir de les sis de la tarda, per preparar la propera temporada 2019-2020.

Publicitat

Publicitat