Diumenge, 01 octubre 2023
23.3 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia empata amb el Cidade de As Burgas i s’acomiada de l’ascens

El Club Deportivo la Concòrdia ha empatat aquesta tarda a un gol al CEM El Turó contra el Cidade de As Burgas en el partit de tornada de l’eliminatòria del play-off d’ascens a la Primera Divisió espanyola. Les gallegues han fet bo el resultat de l’anada (6-0) per pujar a la màxima categoria del futbol sala femení espanyol.

El CD la Concòrdia ha tingut més ocasions que el Cidade de As Burgas, però, al final, s’ha hagut de conformar amb un empat per tancar una temporada històrica, en la qual s’ha proclamat campió de lliga al grup 2 de la Segona Divisió. L’equip llagostenc tenia avui les baixes de Domi i Jess i això ha complicat encara més la remuntada, que era gairebé impossible.

No obstant això, les llagostenques han portat el pes del partit. Al minut 5, Alba ha xutat fora per poc. Després, han pogut marcar Paula i Cris. Al minut 10, Clàudia ha hagut d’enviar a córner una jugada perillosa del conjunt visitant. Un minut després, ha arribat el 0 a 1.

La Concòrdia ha empatat al minut 12. Sonia Blanco ha xutat, la portera ha refusat la pilota i Alba ha marcat. Abans del descans, Alba ha disposat de dues noves ocasions de gol.

Al minut 1 de la segona part, Clàudia ha evitat l’1 a 2. Al minut 6, Cris ha desaprofitat una ocasió molt clara per marcar després de rebre una assistència de Sonia Blanco.

Les jugadores de Dani Mosteiro ha buscat el gol de la victòria, però la portera visitant ha estat molt encertada.

Al final, el Cidade de As Burgas ha celebrat l’ascens a la pista, mentre que l’afició local també premiava amb un fort aplaudiment a les jugadores de la Concòrdia per la seva gran temporada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies