Dimarts, 31 gener 2023
9.7 C
La Llagosta

L’Escola de Pintura de la Casa del Pueblo exposa una mostra al Centre Cultural amb una vuitantena de quadres

Una vuitantena de quadres de l’alumnat de l’Escola de Pintura de la Casa del Pueblo s’exposa al vestíbul del Centre Cultural. Aquest divendres s’ha inaugurat la mostra de fi de curs, que estarà oberta fins al 21 de juny, de dilluns a divendres, de 18 a 20 h, i els cap de setmana quan hi hagi alguna activitat programada.

L’Escola de Pintura de la Casa del Pueblo, entitat vinculada amb l’agrupació local del PSC, ha comptat aquest curs 2018-2019 amb una quarantena d’alumnes, entre infants i adults. L’escola està dirigida des de fa tres anys per l’artista Pilar de la Cerda, que anteriorment havia estat alumna. “Aquesta mostra són tots els quadres que hem fet durant el curs. Hi ha de tot tipus d’estils de pintura”, admet la professora, Pilar de la Cerda.

L’acte d’inauguració de la mostra de pintura ha començat amb unes paraules del responsable de l’Escola de Pintura de la Casa del Pueblo, Mariano García, que ha felicitat a la quarantena de l’alumnat. “Crec que aquest any tenim la mostra de més alt nivell dels darrers anys. Tots han fet una tasca excel·lent”, destaca Mariano García.

Tot seguit els alumnes s’han fet una fotografia i, posteriorment, han acabat l’acte amb un refrigeri al vestíbul del Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies