Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia Cidade de As Burgas 
El CD la Concòrdia va caure dissabte per 6 a 0 a la pista del Cidade de As Burgas gallec en el partit d’anada de l’eliminatòria d’ascens a la Primera Divisió espanyola de futbol sala femení. Demà dissabte, a les 17.30 hores, es disputarà al CEM El Turó el partit de tornada. Tot i que l’ascens s’ha complicat molt, les llagostenques buscaran la remuntada i, per això, necessiten que el pavelló estigui ple.

HANDBOL
HC Vallag – Sant Esteve de Palautordera
L’HC Vallag ocupa el quart lloc amb sis punts a la fase final de la Tercera Catalana. El proper duel dels llagostencs serà demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 17 h contra el Sant Esteve de Palautordera, que és segon amb 13 punts. Aquest compromís suposarà l’últim partit del Vallag a casa aquesta temporada i la penúltima jornada.

FUTBOL
CD Viejas Glorias descans
El CD Viejas Glorias no disputarà l’última jornada del campionat per no poder presentar una convocatòria el Sistrells, cuer del grup. La Federació Veterans Vallès-Maresme ha donat el compromís per guanyat per a l’equip de la nostra localitat per 3 a 0.

Torneig Joan Gelabert 
El CE la Llagosta celebrarà dissabte i diumenge la 16a edició del Torneig Joan Gelabert amb una cinquantena d’equips i prop de mig miler de futbolistes, entre les categories escola, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. El campionat suposarà el tancament de temporada del futbol base del CE la Llagosta. 

 

Publicitat

Publicitat