Dimecres, 07 desembre 2022
13 C
La Llagosta

L’AE Karate-Judo tanca la temporada competitiva amb una pluja de medalles al Torneig Bushido de Barcelona

L’AE Karate-Judo la Llagosta va tancar la temporada competitiva guanyant 26 medalles a la 8a edició del Torneig Bushido de judo. El campionat va tenir lloc diu diumenge al Poliesportiu de Bon Pastor a Barcelona entre les categories benjamí i aleví.

El club llagostenc ha valorat positivament l’èxit esportiu a Barcelona assolint en categoria benjamí cinc medalles d’or; tres, de plata; i dos, de bronze; i en categoria aleví, set, d’or; quatre, de plata; i cinc, de bronze. A més, el club va guanyar el segon lloc de la classificació general per equips i va obtenir un guardó per ser el club que més judokes va presentar.

D’altra banda, l’AE Karate-Judo la Llagosta va participar amb èxit al Torneig Internacional Ciutat de Manresa de judo, que va tenir lloc a finals de maig. El club va aconseguir dues medalles de bronze infantils amb Mireia López, en la categoria de 40 quilos, i Joel Bienvenido, de 38 quilos.

Publicitat

Publicitat