Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

El CE la Llagosta celebrarà el cap de setmana el 16è Torneig Joan Gelabert de futbol base

El CE la Llagosta celebrarà dissabte i diumenge la 16a edició del Torneig Joan Gelabert amb tretze equips i prop de mig miler d’infants, entre les categories escola, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. Aquest campionat suposa l’acomiadament esportiu de la temporada 2018-2019 del club de la nostra localitat al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

El torneig de futbol base comptarà amb equips de renom com l’Escola del Barça, Badalona, CN Terrassa, Sant Cugat, Fundació Júpiter, Sant Andreu, Cornellà, Escola Futbol Premier Barcelona, Mercantil, Cerdanyola Mataró, Jabac i Terrassa i Sabadell. “Hem aconseguit comptar amb equips del més alt nivell esportiu perquè els nostres jugadors puguin competir contra grans entitats en un gran final de temporada”, explica el responsable del futbol base del CE la Llagosta, José Ángel Venero.

El campionat omplirà de partits el cap de setmana el Municipal Joan Gelabert, des de les nou del matí fins a les set de la tarda dissabte i diumenge. A més, el club vol potenciar el campionat amb una trentena de sortejos i una àmplia barra de bar.

Publicitat

Publicitat