Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

Antonio García Robledo imparteix una jornada de tecnificació amb la base del Vallag

El jugador professional d’handbol i llagostenc Antonio García Robledo va celebrar ahir dimarts una jornada de tecnificació amb la base de l’Handbol Club Vallag. La sessió va tenir lloc al Pavelló Antonio García Robledo de les set de la tarda fins a dos quarts de nou del vespre.

Un dels moments de la jornada de tecnificació

La jornada va comptar amb més d’una trentena de participants, d’entre les edats infantil, cadet i juvenil. Antonio García Robledo va dirigir l’entrenament amb la col·laboració d’entrenadors del Vallag. El llagostenc va donar consells en el tir, la col·locació o amb les passades, entre altres conceptes en el joc.

La sessió de tecnificació s’emmarca dins dels actes de captació de nous jugadors per a la base del Vallag i en acabar la sessió tots els participants van fer-se fotografies amb l’esportista professional de la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat