L’infantil A del FS Unión Llagostense, subcampió de la Final a Quatre

0
79

L’infantil A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha quedat subcampió de la Final a Quatre a Argentona. Els llagostencs, que havien estat campions del grup B de la Lliga territorial, no van poder superar diumenge a la final l’Alcalà Prat i van perdre per 6 a 3.

El conjunt de la nostra localitat va arribar a la final després de superar la semifinal contra el Grèvol per 4 a 2. “Està sent una temporada per emmarcar del conjunt infantil”, admet el president del FS Unión Llagostense, Javier Castañeda. La Final a Quatre la van disputar els dos primers classificats dels grups A i B de la lliga infantil de la Federació Catalana de Futbol Sala.

El proper repte de l’infantil A de l’equip groguet serà la Final Four de la Copa, que es jugarà el 15 i 16 de juny a la Llagosta.

Publicitat