L’escriptora Tina Vallès conversa sobre ‘La memòria de l’arbre’ amb el Club de lectura de la Biblioteca

0
105

L’escriptora i traductora Tina Vallès ha estat la protagonista del Club de lectura de la Biblioteca de la Llagosta. Aquesta tarda, l’autora ha comentat, a la sala infantil de la Biblioteca a Can Pelegrí, un dels seus llibres, La memòria de l’arbre, que va guanyar el Premi Anagrama de novel·la el 2017.

Durant prop d’una hora, l’escriptora ha explicat els seus inicis com autora, el procés de redacció del llibre i els seus nous projectes. A l’acte han pres part una trentena de persones que han preguntat sobre els personatges i la trama de la novel·la. “Aquestes trobades són molt enriquidores perquè la feina de l’escriptor és molt solitària”, ha explicat l’autora Tina Vallès, que s’ha mostrat satisfeta per la resposta dels lectors de la nostra localitat: “m’han demanat explicacions del perquè passa una cosa o una altra a la trama. Això és important perquè ells i elles s’han fet seva la història”.

La memòria de l’arbre tracta sobre la marxa dels avis Joan i Caterina de la seva localitat tarragonina de Vilaverd fins al barri de Sant Antoni de Barcelona, on hi ha el seu nét de 10 anys, Jan. Tina Vallès ara està centrada en una novel·la per a infants de 10 a 12 anys i un llibre de contes per a adults.

Aquesta activitat amb Tina Vallès s’emmarca dins dels actes del 25è aniversari de la Biblioteca a Can Pelegrí.

Publicitat