Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

Bona acollida de l’Iftar organitzat dissabte a la plaça d’Antoni Baqué

La plaça d’Antoni Baqué es va omplir dissabte al vespre durant la celebració de l’Iftar comunitari que va organitzar l’Asociación Attadamon, Mujer por la integración. Les dones d’aquesta entitat van preparar taules per convidar la ciutadania a l’àpat que posa fi al dejuni diari del Ramadà.

Des d’Attadamon, s’han mostrat molt satisfetes de com es va desenvolupar el sopar i de la bona acollida que va tenir. En ser la primera vegada que es feia l’Iftar al carrer, les organitzadores no esperaven tanta afluència de gent. A més, han destacat el bon ambient que es va crear. Les dones que van preparar l’àpat van rebre moltes felicitacions i moltes peticions perquè tornin a organitzar un acte d’aquest tipus.

Publicitat

Publicitat