La sevillana Rocío Serrano guanya el Concurs de Cante Jondo

0
123

Rocío Serrano ha estat la guanyadora del 36è Concurs Nacional de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. El jurat del certamen va decidir donar el primer premi, dotat amb 1.200 euros, a la sevillana, que hi participava per primera vegada. Serrano va estar acompanyada pel guitarrista oficial del concurs, David Jiménez. La final es va celebrar dissabte al Centre Cultural de la nostra localitat.

El segon guardó del concurs organitzat per la Casa de Andalcía de la Llagosta ha estat per a Ismael Cabrera, que s’ha emportat els 600 euros del premi. Cabrera va ser finalista a l’edició de l’any passat. Antonio Peña, un dels veterans del certamen, ha estat tercer, amb un premi de 400 euros. Els dos accèssits finals han estat per a Alba Martos, de Linares, i José Antonio Escribano. Els dos han estat premiats amb 200 euros.

El 36è Concurs Nacional de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta va començar el 26 d’abril amb la primera preliminar i va acabar dissabte, amb la final. Al certamen han participat una vintena de cantaors i cantaores. El concurs ha estat dedicat a José Vargas.

Publicitat