Dimecres, 07 desembre 2022
13 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias perd a casa del líder, el Sant Fost, (3-2)

El CD Viejas Glorias va perdre dissabte al camp del líder, el Sant Fost, per 3 a 2. El conjunt de la nostra localitat ocupa el vuitè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb 49 punts quan tan sols falta una jornada per acabar la competició.

El Sant Fost va marxar al descans amb l’1 a 0 i a la represa va marcar dos gols més de penal, el primer d’aquests molt discutit per l’equip llagostenc. El Viejas Glorias va ajustar l’electrònic amb les dianes de Víctor Manuel Cobo i Cristian López al tram final, tot i que va ser insuficient per capgirar el resultat.

La derrota a Sant Fost podria ser l’últim partit de la lliga aquesta temporada per als llagostencs, perquè està pendent de confirmació el duel de l’última jornada entre el Viejas Glorias i el Sistrells, que és el cuer del grup.

Publicitat

Publicitat