Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia perd 6 a 0 el partit d’anada del play-off d’ascens

El Club Deportivo la Concòrdia va caure dissabte per 6 a 0 a la pista del Cidade de As Burgas gallec en el partit d’anada de l’eliminatòria d’ascens a la Primera Divisió espanyola de futbol sala femení. El conjunt que entrena Dani Mosteiro es va veure superat per un equip molt fort.

Les gallegues van fallar un penal al minut 12. Poc després, va arribar l’1 a 0. Al minut 19, la Concòrdia va encaixar el 2 a 0 i, a falta de cinc segons per al descans, el Cidade de As Burgas va aconseguir el 3 a 0.

A la segona part, el conjunt gallec va marcar tres gols més i pràcticament ha deixat sentenciada l’eliminatòria. La Concòrdia va intentar reduir les diferències, però no va poder marcar cap gol.

Dissabte, a les 17.30 hores, es disputarà al CEM El Turó el partit de tornada. Tot i que l’ascens s’ha complicat molt, les llagostenques buscaran la remuntada i, per això, necessiten que el pavelló estigui ple.

Publicitat

Publicitat