Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

Derrota de l’HC Vallag a la pista de la Salle Montcada B (34-30)

L’HC Vallag va perdre el cap de setmana a la pista del líder, la Salle Montcada B, per 34 a 30. Tot i la derrota, el conjunt de la nostra localitat va plantar cara a l’equip de la localitat veïna. Al descans, el resultat era de 17 a 14 i a la represa el Vallag va reduir la diferència fins als dos gols, però al tram final la Salle Montcada B va ser millor.

La Salle Montcada B, dirigida pel llagostenc Javier Córdoba, és líder amb 14 punts de la fase final de la Tercera Catalana. El Vallag es manté a la quarta posició amb sis punts, quan encara falten dues jornades per acabar la fase final. El proper duel dels llagostencs serà dissabte, al Pavelló Antonio García Robledo a les 17 h, contra el Sant Esteve de Palautordera, que és tercer amb 11 punts.

Publicitat

Publicitat