Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

Comença la cloenda del programa municipal d’activitats per a la gent gran

Avui ha començat la cloenda de la programació d’activitats per a persones grans que organitza l’Ajuntament de la Llagosta al Casal d’Avis. Al llarg dels propers deu dies, es faran tot un seguit de propostes que serviran per finalitzar el curs.

Els dies 3, 4 i 10 de juny, al matí, el taller de dibuix i pintura confeccionarà un mural col·lectiu a a partir d’una obra d’Henri Matisse. Avui i demà a la tarda, al taller de treballs manuals elaboraran i decoraran sabó de glicerina. Els dimecres 5 i 12 de juny es realitzarà el taller Fer-se gran, sentir-se bé, un seguit d’exercicis, jocs i dinàmiques per millorar el benestar personal.

Aquesta setmana i la que ve, de dilluns a dijous, hi haurà activitat física pel benestar físic i mental. Aquesta activitat es portarà a terme en diversos grups i horaris.

La cloenda d’activitats del curs del Casal d’Avis també inclou una sortida cultural.

Publicitat

Publicitat