Antonio García Robledo farà demà dimarts una jornada de tecnificació amb l’HC Vallag

0
50

El jugador professional llagostenc Antonio García Robledo farà demà dimarts una jornada de tecnificació amb la base de l’HC Vallag. La sessió començarà a partir de les set de la tarda i tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo.

La sessió constarà d’un entrenament del jugador llagostenc durant una hora i mitja, amb la col·laboració dels entrenadors del Vallag. L’activitat és gratuïta i estarà oberta a d’altres infants de la nostra localitat. “Els jugadors de la base del Vallag podran portar amics i fer la sessió, que és totalment oberta a la ciutadania”, explica el coordinador de la base, Javier Iglesias, que afegeix que aquesta activitat està dins del programa de captació de nous jugadors de base de cara la propera temporada.

Publicitat