Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

Antonio García Robledo farà demà dimarts una jornada de tecnificació amb l’HC Vallag

El jugador professional llagostenc Antonio García Robledo farà demà dimarts una jornada de tecnificació amb la base de l’HC Vallag. La sessió començarà a partir de les set de la tarda i tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo.

La sessió constarà d’un entrenament del jugador llagostenc durant una hora i mitja, amb la col·laboració dels entrenadors del Vallag. L’activitat és gratuïta i estarà oberta a d’altres infants de la nostra localitat. “Els jugadors de la base del Vallag podran portar amics i fer la sessió, que és totalment oberta a la ciutadania”, explica el coordinador de la base, Javier Iglesias, que afegeix que aquesta activitat està dins del programa de captació de nous jugadors de base de cara la propera temporada.

Publicitat

Publicitat