Dimecres, 30 novembre 2022
10 C
La Llagosta

Alborada va celebrar la Festa Galega amb força públic

L’Agrupación Cultural Galega Alborada va celebrar el cap de setmana la 22a Festa Galega amb la presència d’un bon nombre de persones. Divendres, es va procedir a la hissada de la bandera gallega als pals de l’Ajuntament.

Entre divendres i diumenge, el Parc Popular va acollir diverses activitats. El mateix divendres, hi va haver un sopar i una gran revetlla amb la música de París la Nuit.

Dissabte, es va celebrar el 21è Campionat de petanca. A més, hi va haver una paella popular i van actuar el Centro Galego de Santa Coloma de Gramenet, l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta i Toxos e Xestas de Barcelona. La jornada va finalitzar amb el ball que va amenitzar l’Orquestra Pensilvania.

La 22a Festa Galega d’Alborada va acabar diumenge amb la 4a Concentració de cotxes clàssics i de motos amb Imperiales MC, un dinar de germanor, les actuacions de Cova da Serpe de Barcelona, la Casa de Andalucía de la Llagosta, la Irmandade a Nosa Galiza de Mollet, La Llagosta Club de Ball i Airiños Galegos de l’ACG Alborada i un espectacle pirotècnic.

Publicitat

Publicitat