Alborada va celebrar la Festa Galega amb força públic

0
84

L’Agrupación Cultural Galega Alborada va celebrar el cap de setmana la 22a Festa Galega amb la presència d’un bon nombre de persones. Divendres, es va procedir a la hissada de la bandera gallega als pals de l’Ajuntament.

Entre divendres i diumenge, el Parc Popular va acollir diverses activitats. El mateix divendres, hi va haver un sopar i una gran revetlla amb la música de París la Nuit.

Dissabte, es va celebrar el 21è Campionat de petanca. A més, hi va haver una paella popular i van actuar el Centro Galego de Santa Coloma de Gramenet, l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta i Toxos e Xestas de Barcelona. La jornada va finalitzar amb el ball que va amenitzar l’Orquestra Pensilvania.

La 22a Festa Galega d’Alborada va acabar diumenge amb la 4a Concentració de cotxes clàssics i de motos amb Imperiales MC, un dinar de germanor, les actuacions de Cova da Serpe de Barcelona, la Casa de Andalucía de la Llagosta, la Irmandade a Nosa Galiza de Mollet, La Llagosta Club de Ball i Airiños Galegos de l’ACG Alborada i un espectacle pirotècnic.

Publicitat