Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Cidade de As Burgas – CD la Concòrdia 
El CD la Concòrdia disputarà en quinze dies la promoció d’ascens a la Primera Divisió espanyola del futbol sala femení contra el Cidade de As Burgas, de Galícia. El conjunt de la nostra localitat té el factor pista al seu favor perquè l’anada es disputarà demà dissabte a Ourense i la tornada serà el 8 de juny al CEM El Turó.

El pla de viatge de la Concòrdia per afrontar l’anada de la promoció d’ascens començarà dissabte amb el vol a primera hora, prop de les set del matí, cap a Santiago de Compostel·la. En arribar, es desplaçaran fins a Ourense i a les quatre de la tarda jugaran el compromís. L’expedició llagostenca farà nit a terres gallegues i diumenge a la tarda tornaran cap a Barcelona en avió.

HANDBOL
La Salle Montcada B – HC Vallag
L’HC Vallag ocupa el quart lloc amb sis punts a la fase final de la Tercera Catalana. El proper compromís del conjunt de la nostra localitat serà a la pista de la Salle Montcada B, que dirigeix el llagostenc Javier Córdoba i que ocupa el primer lloc amb 12 punts. Al partit de la primera volta d’aquesta fase, els llagostencs van perdre amb els de Montcada (26-27).

FUTBOL
Sant Fost – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias ocupa el vuitè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb 49 punts. El proper compromís dels llagostencs serà demà dissabte al camp del Sant Fost, que és tercer amb 71 punts.

Publicitat

Publicitat