Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

La Concòrdia disputarà dissabte l’anada de la promoció d’ascens a Ourense

El CD la Concòrdia es jugarà en quinze dies l’ascens a la Primera Divisió espanyola del futbol sala femení contra el Cidade de As Burgas de Galícia. El conjunt de la nostra localitat disputarà per primer cop en la seva història la promoció per pujar a la màxima categoria estatal del futbol sala femení, una divisió en la qual les gallegues van jugar per darrer cop la temporada 2017-2018.

La Concòrdia afronta el duel a doble partit com a campiona del grup 2 de la Segona Divisió, mentre que el Cidade de As Burgas d’Ourense va ser segon al grup 1. El conjunt gallec va aconseguir el bitllet per a la promoció d’ascens a l’última jornada de la lliga després de guanyar a la pista de la Universidad de Valladolid per 1 a 7. El conjunt de la nostra localitat té el factor pista al seu favor perquè la tornada es jugarà el 8 de juny al CEM El Turó. “És una eliminatòria a doble partit i hem de ser molt conscients que hi ha dos partits i el partit de l’anada no serà definitiu, passi el que passi”, explica l’entrenador del CD la Concòrdia, Dani Mosteiro.

Una de les dificultats de l’eliminatòria contra les gallegues és l’experiència de l’entitat en el més alt nivell competitiu. La temporada passada el conjunt va perdre la màxima categoria després d’haver assolit l’ascens el curs 2010-2011. A més, el Cidade de As Burgas va ser subcampió la campanya 2014-2015. “És un club amb molta experiència i serà perillós. La temporada passada ja jugaven a la Primera Divisió. Tenen aquest grau d’experiència”, admet Mosteiro, que tot i això confia en les possibilitats de la Concòrdia.

El pla de viatge de la Concòrdia per afrontar l’anada de la promoció d’ascens començarà dissabte amb el vol a primera hora, a les set del matí, cap a Santiago de Compostel·la. En arribar, es desplaçaran fins a Ourense i a les quatre de la tarda jugaran el compromís. L’expedició llagostenca farà nit a terres gallegues i diumenge a la tarda tornarà cap a Barcelona en avió.

Publicitat

Publicitat