Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Arriba la final del 36è Concurs de Cante Jondo

Dissabte, se celebrarà la final del 36è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons. Abans de l’actuació dels cinc cantaors i cantaores finalistes, actuaran els quadres de ball de l’entitat.

Els participants que pujaran dissabte a l’escenari per aconseguir fer-se amb el primer premi del certamen són Alba Martos, Rocío Serrano, Ismael Cabrera, Antonio Peña i José Antonio Escribano. Els dos últims són dos veterans del concurs que han estat guanyadors i finalistes en diverses ocasions. Cabrera va ser finalista l’any passat. Martos, que ve des de Linares (Jaén), i Serrano, de Sevilla, és la primera vegada que participen.

L’acte començarà a les 18 h amb l’actuació dels quadres de ball Algarabía, Azahar, Cristina y Silvia i Meritxell. Tot seguit serà el torn dels cinc cantaors i cantaores. El primer premi està dotat amb 1.200 euros, el segon amb 600, el tercer amb 400 i els dos darrers tenen un premi de 200 euros. Els cinc finalistes també rebran un trofeu.

Aquest any, el Concurs Nacional de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta ha comptat amb la participació d’una vintena d’artistes. El certamen està dedicat a un altre cantaor molt vinculat al concurs, José Vargas.

Publicitat

Publicitat