Es reciten 48 ‘Poesies des del meu balcó’ amb una gran afluència de públic

0
108

L’adolescència, la primavera o l’amor. Aquestes han estat algunes de les temàtiques de la tercera edició de Poesies des del meu balcó, que ha tingut lloc aquesta tarda a la nostra localitat. El taller creatiu de poesia de la Biblioteca ha organitzat amb èxit aquesta activitat, que s’emmarca dins dels actes del 25è aniversari de la Biblioteca de la Llagosta a Can Pelegrí.

L’activitat ha constat de la lectura de 48 poesies per part de la vintena de membres del Taller de poesia de la Biblioteca. Les primeres 24 poesies s’han llegit entre una vintena de balcons de carrers de la nostra localitat. A les set de la tarda, ha començat des del balcó de la Biblioteca i ha continuat pels carrers de Jaume I, del Doctor Fleming, Verge de Montserrat, Sant Pau i l’avinguda del Turó. “Estem molt contents perquè és un treball de fa molts mesos que estem preparant i ha sortit tot molt bé. Hi ha més d’una vintena de participants que s’ho preparen moltíssim”, admet la responsable del taller, Conchi Fernández, que remarca que l’activitat està prou “consolidada ja amb la tercera edició”.

Durant la rua de poesies, un centenar de veïns i veïnes han acompanyat la cercavila poètica. Entre les lectures dels textos, enguany ha posat música l’alumnat d’Arts escèniques – Música de 4t d’ESO de l’INS Marina. L’activitat ha acabat amb la lectura de 24 poesies més a la Sala de Plens de l’Ajuntament, on s’ha fet un refrigeri entre els participants i els assistents.

Publicitat