Dimecres, 10 agost 2022
29.6 C
La Llagosta

El júnior masculí del Club Bàsquet la Llagosta 2017 es proclama campió de lliga a Sant Boi de Llobregat

El júnior masculí del Club Bàsquet la Llagosta 2017 s’ha proclamat campió de lliga després de guanyar diumenge a la pista del Sant Boi B per 66 a 68. Aquest és el primer títol oficial que assoleix l’entitat llagostenca, que competeix per primer cop aquesta temporada.

El júnior masculí va quedar en el tercer lloc a la fase prèvia del Nivell C i va aconseguir la classificació per a la fase final del Nivell C 2, en la qual ara ha estat campió. En aquesta segona fase, el CB la Llagosta 2017 s’ha imposat amb un balanç de 12 victòries i dues derrotes. “Estem molt contents perquè és la primera temporada que competim. Estem molt satisfets perquè els nois ho han donat tot”, admet la presidenta María José García. Els llagostencs van aconseguir la victòria de lliga a l’última jornada del campionat i contra el Sant Boi B, que ha quedat segon amb deu victòries i quatre derrotes. “Va ser més èpica la victòria de lliga després de guanyar fora de la nostra pista”, remarca la responsable del club.

El club ja ha tancat la temporada 2018-2019 competitiva i ara treballa en l’organització de la segona edició del Torneig Vila de la Llagosta de bàsquet, que tindrà lloc el 15 de juny entre les categories cadet i júnior.

Publicitat

Publicitat