Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Crononautes és el nou espectacle de l’Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música ha preparat un espectacle multidisciplinar protagonitzat per l’alumnat d’Instrument per Projectes. El concert, que es presenta sota el nom de Crononautes, tindrà lloc aquesta tarda, a les 18.30 h, al Centre Cultural.

38 alumnes pujaran a l’escenari per posar la banda sonora a una pel·lícula creada per a l’ocasió. L’alumnat ha creat el guió i ha protagonitzat i ha gravat la pel·lícula sobre la qual tocaran la banda sonora.

La pel·lícula té dues protagonistes, la Samara i la Luara, que viuen a Brasil i descobreixen que poden viatjar pel temps fent servir la rentadora de casa. En la seva aventura, aprendrem molts estils de música i ens trobarem amb un antagonista: el mecànic de la rentadora.

Publicitat

Publicitat