Crononautes és el nou espectacle de l’Escola Municipal de Música

0
99

L’Escola Municipal de Música ha preparat un espectacle multidisciplinar protagonitzat per l’alumnat d’Instrument per Projectes. El concert, que es presenta sota el nom de Crononautes, tindrà lloc aquesta tarda, a les 18.30 h, al Centre Cultural.

38 alumnes pujaran a l’escenari per posar la banda sonora a una pel·lícula creada per a l’ocasió. L’alumnat ha creat el guió i ha protagonitzat i ha gravat la pel·lícula sobre la qual tocaran la banda sonora.

La pel·lícula té dues protagonistes, la Samara i la Luara, que viuen a Brasil i descobreixen que poden viatjar pel temps fent servir la rentadora de casa. En la seva aventura, aprendrem molts estils de música i ens trobarem amb un antagonista: el mecànic de la rentadora.

Publicitat