Avui es desenvolupa una nova edició de Poesies des del meu balcó

0
89

El taller creatiu de la Biblioteca ofereix aquest dimarts una nova edició de Poesies des del meu balcó. Amb motiu del 25è aniversari del trasllat de la Biblioteca a Can Pelegrí, aquest serà un recital poètic molt especial.

La sortida de Poesies des del meu balcó es farà des de Can Pelegrí a les 19 h. En aquest espai es podrà escoltar el primer text creat per a l’ocasió. Després de recórrer diversos carrers de la Llagosta, principalment els que es troben al voltant de l’avinguda del Turó, la comitiva es dirigirà a l’Ajuntament de la Llagosta, on acabarà l’acte a la Sala de plens.

Poesies des del meu balcó comptarà amb la col·laboració de veïns i veïnes de la població i amb l’acompanyament musical de l’alumnat d’Arts escèniques – Música de 4t d’ESO de l’INS Marina.

Publicitat