Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

Gran balanç dels Campionats de Catalunya de Ball Esportiu

La Llagosta Club de Ball ha fet un balanç molt positiu dels Campionats de Catalunya de Ball Esportiu que es van celebrar el cap de setmana al Complex Esportiu Municipal El Turó. La competició va ser organitzada per la Federació Catalana de Ball Esportiu amb la col·laboració de La Llagosta Club de Ball i l’Ajuntament de la nostra localitat.

“Ha estat un èxit rotund, amb ple a les graderies durant els dos dies”, ha explicat la secretària de La Llagosta Club de Ball, Alícia Martí. “Tots hem quedat molt contents; ha estat una activitat que ha mogut molta gent, especialment joves”, ha afegit Martí, que espera poder organitzar més endavant a la nostra localitat competicions semblants.

Al llarg de tot el cap de setmana, es van desenvolupar a la nostra localitat diverses modalitats de ball, de les quals va gaudir el públic assistent.

Publicitat

Publicitat