El CD la Concòrdia fa història i es proclama campió de lliga

0
96

El Club Deportivo la Concòrdia ha fet història aquesta tarda i s’ha proclamat campió de lliga al grup 2 de la Segona Divisió espanyola de futbol sala femení. Les jugadores de Dani Mosteiro s’han imposat a l’Eixample per 2 a 0 en el darrer partit de la competició en un Complex Esportiu Municipal El Turó amb una gran presència d’aficionats. Les llagostenques han celebrat amb el seu públic el títol i , al final, han rebut a la pista la felicitació del president del club, Antonio Rubio, i de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

La Concòrdia ha hagut de lluitar molt per derrotar l’Eixample, un equip molt potent. Durant la primera part, els dos equips han disposat d’oportunitats per marcar. La portera local en aquest primer tram del partit, Clàudia, ha fet dues aturades impressionants als minuts 13 i 15, quan les visitants ja cantaven gol. A més, l’Eixample ha enviat un xut al travesser al minut 15. Tot just abans del descans, Jess ha estat a punt de fer l’1 a 0.

La Concòrdia ha sortit molt bé a la segona part. Als deu segons, Alba ha xutat contra el pal i, al minut 1, Sonia Blanco ha enviat al travesser un llançament de falta directa. L’Eixample no s’ha rendit en cap moment i ha buscat el gol, però no l’ha trobat.

Al minut 7, Alba ha marcat l’1 a 0. Dos minuts després, en una gran acció defensiva, Sonia Blanco ha evitat sota pals l’empat i, al minut 10, Cris ha sentenciat amb el 2 a 0.

Al final, tot ha estat alegria a les files de la Concòrdia després d’una setmana de ràbia i impotència per una nova decisió polèmica de la Federació que ha estat punt de deixar al club llagostenc sense el títol de lliga. La Concòrdia ha penjat al lateral del pavelló una pancarta per denunciar el tracte injust que pateix per part de la Federació espanyola.

El més important, però, és que la Concòrdia ha guanyat avui la lliga i jugarà ara el play-off d’ascens a la Primera Divisió espanyola. En principi, dilluns hauria de conèixer el seu rival en l’eliminatòria, que es disputarà a doble partit els dos primers caps de setmana del mes de juny.

Publicitat