Dilluns, 02 octubre 2023
21.8 C
La Llagosta

L’Ajuntament denunciarà davant de l’Agència Catalana de l’Aigua l’abocament d’aquest matí a la riera Seca

L’Ajuntament de la Llagosta denunciarà davant de l’Agència Catalana de l’Aigua l’abocament d’aigües residuals que s’ha produït aquest matí a la riera Seca. Després de rebre avisos de diversos veïns, un tècnic municipal ha comprovat els fets i s’ha informat immediatament al Consorci del Besòs i a l’Agència Catalana de l’Aigua. Tècnics d’aquest darrer departament han agafat mostres de l’abocament, procedent de la zona industrial de Can Milans de Montcada i Reixac.

La riera Seca ha quedat tenyida al seu pas pel nostre municipi durant una estona de diferents colors. El Consistori espera que la denúncia acabi a la Fiscalia de Medi Ambient i s’actuï amb contundència contra els responsables de l’abocament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies