Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Eixample
A falta d’una jornada per acabar la lliga, la Concòrdia suma 70 punts i el Xaloc Alacant, 69. Així, per proclamar-se campiones de lliga, les llagostenques necessiten, com a mínim, mantenir aquesta diferència, ja que tenen el goal-average particular perdut amb el conjunt alacantí. L’enfrontament contra l’Eixample tindrà lloc demà dissabte a les 18 hores al CEM El Turó. Les llagostenques, que ja tenen assegurada la seva participació en el play-off d’ascens, perquè, en el pitjor dels casos, serien el segon millor classificat, depenen d’elles mateixes per ser campiones. Des del club, es demana que el CEM El Turó estigui ple demà per portar les jugadores de la Llagosta a la fita història d’aconseguir el títol del grup 2 de la Segona Divisió espanyola.

HANDBOL
Sant Esteve de Palautordera – HC Vallag
El Vallag ocupa el quart lloc amb quatre punts de la fase final de la Tercera Catalana. El proper partit dels llagostencs serà diumenge a la pista del Sant Esteve de Palautordera, que és segon amb vuit punts.

Fornells – Joventut Handbol
El Joventut Handbol la Llagosta es juga diumenge el passi a la segona ronda de la promoció d’ascens a la pista del Fornells. Al partit d’anada els llagostencs van imposar-se per 28 a 27. Per passar ronda, el Joventut Handbol necessita guanyar, empatar o, en cas de derrota, perdre per un sol gol amb un marcador més alt que el de l’anada.

FUTBOL
CD Viejas Glorias Vilassar
El CD Viejas Glorias ocupa el vuitè lloc del grup Sud de la Primera Divisió de veterans amb 49 punts. El proper partit del Viejas Glorias serà demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h contra el Vilassar, que és desè amb 37 punts.

BALL ESPORTIU
La Llagosta acollirà el cap de setmana els Campionats de Catalunya de ball esportiu, que organitza la Federació Catalana de Ball Esportiu amb la col·laboració de La Llagosta Club de Ball i l’Ajuntament de la nostra localitat. La competició tindrà lloc al Complex Esportiu Municipal El Turó. Demà dissabte al matí, de 10 a 14 h, es farà el Campionat de Catalunya de Cheerleading. Diumenge, les competicions començaran a les 10 h i acabaran al voltant de les 20 h. Durant la jornada tindran lloc els Campionats de Catalunya de Performing Arts i Hip Hop, que ballaran al matí, i Ball Sincronitzat i Copa Federació Catalana de Balls Caribenys, que es farà a la tarda.

Publicitat

Publicitat