Dimecres, 30 novembre 2022
10 C
La Llagosta

L’Ajuntament aprova la modificació del sistema de gestió de l’Oficina Local d’Habitatge

L’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir, durant la celebració d’un ple extraordinari, la modificació del sistema de gestió de l’Oficina Local d’Habitatge i el contingut i la signatura del conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per a l’establiment d’assistència en el desenvolupament de polítiques públiques d’habitatge. El punt va comptar amb el vot a favor de tots els grups, excepte el d’ICV-EUiA, que es va abstenir. El regidor d’ERC no va assistir a la sessió plenària.

En els darrers anys, s’havia encarregat de la gestió de l’Oficina Local d’Habitatge l’empresa municipal Gestió Municipal Sòl i Patrimoni. Ara, el Consistori considera que és millor que d’aquesta tasca s’encarregui el Consell Comarcal. En concret, s’entén que el Servei d’assistència tècnica de medi ambient i territori que el Consell Comarcal del Vallès Oriental ve oferint als ajuntaments de la comarca és més beneficiós per a l’Ajuntament, tant des d’un punt de vista econòmic com des de la prestació proposada.

El conveni amb el Consell Comarcal estarà vigent des de l’1 de juny de 2019 fins al 31 de maig de 2023. El Consistori pagarà anualment 14.012,82 euros pel servei.

El regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de la Llagosta, Jordi Jiménez, va indicar ahir que el canvi en la gestió de l’Oficina Local d’Habitatge “és una millora amb un cost inferior i amb la possibilitat de fer més tràmits”. La resta de regidors no van parlar.

Alguns regidors van aprofitar el ple d’ahir per prendre la paraula i acomiadar-se.

Publicitat

Publicitat