Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

Els Campionats de Catalunya de ball esportiu se celebren a la Llagosta

La Llagosta acollirà el cap de setmana els Campionats de Catalunya de ball Esportiu, que organitza la Federació Catalana de Ball Esportiu amb la col·laboració de La Llagosta Club de Ball i l’Ajuntament de la nostra localitat. La competició tindrà lloc al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Al llarg de tot el cap de setmana es desenvoluparan diverses modalitats de ball. Dissabte al matí, de 10 a 14 h, es farà el Campionat de Catalunya de Cheerleading. Un total de 20 equips competiran en aquesta disciplina. Cinc equips més faran la presentació dels seus balls sense entrar en competició.

Diumenge, les competicions començaran a les 10 h i acabaran al voltant de les 20 h. Durant la jornada tindran lloc els Campionats de Catalunya de Performing Arts i Hip Hop, que ballaran al matí, i Ball Sincronitzat i Copa Federació Catalana de Balls Caribenys, que es farà a la tarda. Durant tot el dia, més de 400 ballarins i ballarines lluitaran per alguns dels podis.

L’entrada general al recinte tindrà un preu de nou euros. Per als residents de la Llagosta, amb presentació del DNI, l’entrada serà de quatre euros. Per als menors de nou anys i majors de 65, l’entrada és gratuïta, mentre que, per als tècnics no federats, l’entrada és de cinc euros.

Publicitat

Publicitat