Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Una decisió polèmica fa que la Concòrdia no sigui encara campiona

El Jutge Únic de Competició del Comité Nacional de Fútbol Sala de la Real Federación Española de Fútbol va donar ahir per guanyat al Xaloc, per aliniació indeguda, el partit que l’equip alacantí va perdre a la pista del Joventut d’Elx i, per tant, el Club Deportivo la Concòrdia no és encara campió de lliga. La decisió ha provocat la indignació total del conjunt llagostenc, que veu, com per segon any seguit, li treuen als despatxos el que s’ha guanyat a la pista.

El partit entre el Joventut d’Elx i el Xaloc d’Alacant, que va acabar amb el resultat de 4 a 1, es va jugar el 23 de març, però fins ahir no es va resoldre la reclamació presentada pel conjunt alacantí. A més, la Federació no va informar la Concòrdia en cap moment de la presentació del recurs del Xaloc. Les llagostenques van celebrar dissabte el títol de lliga i dilluns es van assabentar que hi havia una reclamació del Xaloc.

Des del club llagostenc, no entenen com no es va resoldre aquest recurs abans i afirmen que s’ha alterat completament la competició. A falta d’una jornada de lliga, la Concòrdia suma 70 punts i el Xaloc, 69. Així, per proclamar-se campiones de lliga, les llagostenques necessiten, com a mínim, mantenir aquesta diferència, ja que tenen el goal-average particular perdut amb el conjunt alacantí.

A la Concòrdia, l’emprenyament és total, però ara es tracta sobretot de recuperar mentalment les jugadores per al partit de dissabte contra l’Eixample. L’enfrontament tindrà lloc a les 18 hores al CEM El Turó. Les llagostenques, que ja tenen assegurada la seva participació en el play-off d’ascens, perquè, en el pitjor dels casos, serien el segon millor classificat, depenen d’elles mateixes per ser campiones. Des del club, es demana que el CEM El Turó estigui ple dissabte per portar les jugadores de la Llagosta a la fita història d’aconseguir el títol del grup 2 de la Segona Divisió espanyola. L’any passat, en una decisió totalment injusta, la Federació les va deixar sense el play-off, però en aquesta ocasió encara tenen l’oportunitat de tornar a guanyar a la pista allò que els han tret als despatxos.

La decisió del Jutge Únic de Competició pot ser recorreguda en un termini màxim de deu dies hàbils. La situació és lamentable i diu molt poc del valor que li dona la Real Federación Española de Fútbol a l’esport femení. La lliga acaba dissabte i dilluns s’ha de fer el sorteig per decidir els emparellaments del play-off. Què passarà si algú presenta recurs?

El més important és omplir dissabte el CEM El Turó i donar les gràcies a un grup de noies, als tècnics i a la directiva del CD la Concòrdia que estan a un pas de fer història en l’esport llagostenc.

Publicitat

Publicitat