L’Ajuntament celebra avui un ple extraordinari

0
99

Aquesta tarda, a partir de les 19 hores, l’Ajuntament de la Llagosta celebrarà un ple extraordinari. Durant la sessió se sotmetrà a aprovació la modificació del sistema de gestió de l’Oficina Local d’Habitatge i el contingut i la signatura del conveni amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per a l’establiment d’assistència en el desenvolupament de polítiques públiques d’habitatge.

En els darrers anys, s’havia encarregat de la gestió de l’Oficina Local d’Habitatge l’empresa municipal Gestió Municipal Sòl i Patrimoni. Ara, el Consistori considera que és millor que d’aquesta tasca s’encarregui el Consell Comarcal. En concret, s’entén que el Servei d’assistència tècnica de medi ambient i territori que el Consell Comarcal del Vallès Oriental ve oferint als ajuntaments de la comarca és més beneficiós per a l’Ajuntament, tant des d’un punt de vista econòmic com des de la prestació proposada.

El conveni amb el Consell Comarcal estarà vigent des de l’1 de juny de 2019 fins al 31 de maig de 2023. El Consistori pagarà anualment 14.012,82 euros pel servei.

Publicitat